Mikäli käyttäjän oikeudet sallivat, voidaan nähdä myös muiden käyttäjien työaikamerkintöjä ja tuntisaldoja Työajanseuranta -kalenterin kautta. Tästä on hyötyä erityisesti esimiehille. Valitse henkilö listalta ja paina + merkkiä listan oikealta puolelta. Valinnan jälkeen kyseisen henkilön työaikamekinnät näkyvät työaikakalenterissa.

Työajanseuranta kalenterin ominaisuudet

1. Oma tuntisaldo
  2. Piirrä / Lisää työaikamerkintä:  Klikkaa aloitusajankohtaa, vedä haluttuun lopetusajankohtaan ja klikkaa. Ruudulle avautuu Työaikamerkintä -laatikko, johon syötetään tarvittavat tiedot.

3. Päivän tuntisaldo

4. Oikeuksien salliessa kalenterinäkymästä voidaan tarkastella muiden henkilöiden työaikamerkintöjä.

Kaksi muuta tapaa merkata työaikaa Taimerissa

1. Klikkaamalla sivun ylälaidan Taimer Start/Stop kellosta. Painamalla Stop eteesi avautuu edeltävän kuvan 2 mukainen Työaikamerkintä -laatikko. Tallenna valmis merkintä.

2. Työaikamerkintä tehdään kalenterimerkinnästä. Klikkaa kalenterimerkintää ja paina Tee työaikamerkintä -nappia. Ruudulle avautuu samainen edeltävän kuvan 2 mukainen Työaikamerkintä -laatikko.

Jos kirjaa tunteja niin että työaika menee vuorokauden yli
pitää luoda kaksi erillistä tuntikirjausta.

Ensimmäinen työaikakirjaus 23:59 asti ja sitten luodaan uusi työaikakirjaus
seuraavalle päivälle klo 00:00 alkaen.

Business, Enterprise

Matkalaskun tekeminen työaikamerkinnästä

1. Työaikamerkintä kohdistetaan vähintään asiakkaalle ja projektille. Työaikaa voi kohdistaa myös aliprojekteille, tehtäviin ja alitehtäviin, jos niitä on luotu projektille.
  2. Voit luoda työaikamerkinnän yhteydessä myös matkalaskuja.
  3. Jos työaikamerkinän lisäksi ei tule muita kuluja paina Tallenna ja työaikamerkintä tallentuu kohdistettujen tietojen perusteella oikealle projektille.
  4. Työaikamerkinnän lisäksi voidaan lisätä kilometrikorvauksia, päivärahat, muita kuluja sekä maksuposteja.
  5. Klikkaamalla plus -merkkiä avautuu kyseinen osa-alue tarkempien tietojen syöttöä varten. Täytä haluttuihin kenttiin tiedot. Lisää rivejä saa painamalla plus -merkkiä.
  6. Kun halutut kentät on syötetty, paina Tallenna.