Ennen käyttöönottoa asiakasrekisterit pitää olla täsmäytetty. Taimer asiakaskortilla on kohta eFina ID

Tähän laitetaan se ID numero mikä vastaa eFinassa olevaa asiakasta.

Kun luodaan uusi asiakas Taimerissa, Taimer luo automaattisesti seuraavan vapaan asiakas ID:n. Tämäsiirtyy laskun mukana eFinaan.

Aktivointi

1. Mennään Asetukset —> eFina
2. Sijoita kenttiin tilitoimistoltasi saadut tunnukset

Huom! Muista ilmoittaa omalle pääkäyttäjälle aktivoinnista, jotta tunnukset ovat aktiiviset.

3. Paina tallenna
4. Rajapinta on aktivoitu

Myyntilaskut

Siirtotavat:

• SFTP – voidaan ajastetusti siirtää napin painalluksella.

Asiakasrekisterin täsmäys:

• Kyllä

Tiedosto:

• Finvoice tiedosto

Asetusten pakolliset tiedot:

• Tilitoimistolta saadut kirjautumistiedot