Asetukset --> Econet

Aseta Econet rajapinta tiedot niille kuuluville kohdille. Saat nämä tiedot kirjanpitäjältäsi.

Tämän jälkeen Econet rajapinta on aktiivinen käytettäväksi.

Ostolaskut

Ostolaskujen tiliöinti

Ostolaskuriveillä on Econet tili ja Econet kustannuspaikka. Nämätulevat asetuksista.

Voit tiliöidä ostolaskun tässä vaiheessa oikealle kirjanpitotilille tai siirtäädefault-tiedoilla kirjanpitoon, jossa kirjanpitäjä tiliöi laskun.

Laskujen siirto Econettiin

Valitaan halutut ostolaskut ja painetaan Tulosta Econet.

Saat tiedoston koneellesi, jonka voit ladata Econettiintai lähjettää tilitoimistoon sähköpostilla.

Myyntilaskut

Myyntilaskujen tiliöinti

Myyntilaskuriveillä on Econet-tuote, Econet tili ja Econet-kustannuspaikka. Nämä tulevat asetuksista.

Voit tiliöidä myyntilaskun tässä vaiheessa oikealle kirjanpitotilille ja tuotetiedolle tai siirtää default-tiedoilla kirjanpitoon, jossa kirjanpitäjä tiliöi laskun.

Laskujen siirto Econettiin

Valitaan halutut myyntilaskut ja painetaan Tulosta Econet.

Saat tiedoston koneellesi, jonka voit ladata Econettiin tai lähettää tilitoimistoon sähköpostilla.

Mitä kirjanpitoon saadaan siirrettyä?

Ostolaskut

• Ostotili
  • Oletuskustannuspaikka

Myyntilaskut

• Myyntitili
  • Oletuskustannuspaikka
  • Tuote

Siirtotiedosto

• tiedosto.dat

Siirtotapa

• Manuaalinen. Tallennetaan omalle koneelle —> Ladataan Econettiin.

Pakolliset tiedot myyntilaskuilla ja ostolaskuilla

• Y-tunnus (asiakas ja toimittaja)
  • Tilit
  • Tuote (myyntilaskut)
  • Oletuskustannuspaikka (myynti ja ostolaskut)