Projektille voidaan luoda projektikohtainen hinnasto:

1. Luo uusi hinnasto painamalla Muokkaa -nappia.
  2. Tuo asiakkaan yrityskortilta (Yritykset -> Yrityksen nimi -> Tuntihinnasto) hinnasto painamalla Tuo asiakashinnasto-nappia. Asiakashinnastopohja tulee asiakasyrityksen tiedoista
  3. Työ yrityksesi oletushinnasto painamalla Tuo yhtiön hinnasto -nappia. Yhtiön hinnasto tulee syöttää asetuksiin, jos projektille halutaan tuoda yhtiön tuntihinnasto.

Oletushinnaston luominen Taimerin asetuksiin:

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Tunthinnasto
  3. Valitse Muokkaa
  1. Lisää työntekijät (Nimi ja tuntihinta)
  2. Lisää ammattinimike (Ammattinimikkeen nimi ja hinta) HUOM! Ammattinimikeryhmät tulee olla luotuna asetuksiin: Käyttäjät ja käyttäjäryhmät – Käyttäjäryhmät – Ammattinimikkeet.
  3. Lisää työlaji (Työlajin nimi ja hinta)