Toteutuneissa kuluissa voidaan seurata projektin toteutuneita kuluja, laskutusta sekä projektikatetta.

Kulut

• Tuntimerkinnät
  • Matka- ja kululaskut
  • Projektille kohdistetut ostolaskut (Alihankinta)

Tulot

• Lähetetyt myyntilaskut

Kustannuslaskelma

• Kulut voidaan kohdistaa kustannuslaskelmaan syötettyjen otsikkojen tasolla. Näin voidaan seurata tarkemmin kulujen toteutumista otsikko tasolla.

HUOM! Jos kuluja ei haluta kohdistaa eikä seurata kustannuslaskelman otsikko tasolla, saadaan kustannuslaskelma -osio piiloon asetuksien kautta: Asetukset – Ohjelman asetukset – Moduulikohtaiset asetukset.

Projekti -raportit:

• Toteutuneet kulut osion vasemmalta puolelta saa tulostettu / tallennettua projektiraportit
  • Dokumentti -ikonin alta löytyy projektin tuntiraportti.
  • Pylväs -ikonin alta löytyy projektin kokonaisvaltainen projektiraportti.
  • Projektin toteutuneet kulut osiosta on mahdollista piilottaa tuntihinnat painamalla Näytä/piilota tuntihinnat -nappia.