Projektin Resursointi -kalenterin toiminnot ja ominaisuudet

• Projektin aikaväli: Resursointi -kalenterin näkymä projektin aloitus- ja lopetuspäivämäärän mukaisesti.
  • Tämä viikko: Kuluvan viikon näkymä Resursointi -kalenterissa.
  • 2 viikkoa eteenpäin: Resursointi -kalenterin näkymä kuluvasta päivästä kaksi viikkoa eteenpäin.
  • Aikaväli hakukenttä: Voidaan syöttää haluttu aikaväli Resursointi -kalenterin tarkasteluun.
  • Otsikko: Voidaan tarkastella Resursointi -kalenteria luotujen otsikoiden kautta.
  • Käyttäjät: Voidaan tarkastella Resursointi -kalenteria henkilöiden tehtävien kautta.
  • Päivä: Resursointi -kalenterin päivänäkymä.
  • Viikko: Resursointi -kalenterin viikkonäkymä.
  • Näytä tehtävät: Näyttää kaikki tehtävät.
  • Näytä muistutukset: Näyttää kaikki muistutukset.
  • Näytä valmiit: Näyttää valmiit tehtävä.
  • Näytä ei resuroidut tunnit: Näyttää ei resursoidut tunnit.
  • Lisää tehtävä: Luo projektille tehtävä.
  • Lisää otsikko: Luo projektille otsikko.

Lisää otsikoita ja tehtäviä projektille

Tehtävä = Tehtävä on yli päivän mittainen työsuorite
Alitehtävä = Alitehtävä on työpäivän mittainen suoritus
Muistutus = Projektille voi luoda muistutuksia.

1. Otsikon lisääminen projektin Resursointi -kalenteriin:

Otsikoi tehtäväkokonaisuus. Otsikot näkyvät ainoastaan projektikortilla.

1. Valitse Lisää otsikko
  2. Nimeä otsikko, syötä aikaväli sekä tuntimäärä ja paina lopuksi Tallenna.

2. Tehtävän, alitehtävän ja muistutuksen lisääminen Resursointi -kalenteriin:

Projektille voidaan luoda tehtäviä, alitehtäviä sekä muistutuksia Lisää tehtävä -nappia klikkaamalla.

1. Valitse Lisää tehtävä
  2. Valitse Tehtävä, Alitehtävä tai Muistutus
  3. Täytä kentät ja paina Tallenna

3. Pool

Resurssointipoolia voi käyttää mikäli ei ole tiedossa vielä kenelle käyttäjälle resursoi tehtäviä. Valitse käyttäjäksi Pool

Tämän jälkeen tehtävät siirtyy Pooliin ja jokainen käyttäjä joka kuuluu siihen resurssiryhmään voi poimia itselleen tehtäviä Poolista ( ympyrä missä nuoli )

Klikkaamalla kyseistä tehtävää ja Aseta nappulaa, tehtävä siirty sinulle.

4. Pikatoiminnot: