Taimerissa on helppo luoda uusia projekteja kopioimalla jo voimassa oleva projekti.

1. Valitse Projektit
  2. Valitse kopioitava projekti ja klikkaa kolmipiste -ikonia
  3. Valitse Kopioi projekti

Näytölle ilmestyy valintalaatikko, jossa määritellään projektille nimi ja tiedot jotka halutaan kopioida.

• Projektille kirjoitetaan nimi, valitaan projektin tyyppi (p√§√§projekti vai aliprojekti) sek√§ asiakas, jolle projekti halutaan kohdistaa.
  • ¬†Seuraavaksi valitaan tiedot jotka halutaan kopioida uudelle projektille.¬†
  • Lopuksi muutokset tallennetaan painamalla KOPIOI -nappia.¬†

HUOM! Uuden projektin aloituspäivämäärä määräytyy kopiointipäivän mukaan ja lopetuspäivämäärä projektissa annetun aikajakson mukaan. Pääset muokkaamaan projektin aloitus- ja lopetuspäivämäärää sekä muita tietoja projektikortilla.