Projektille voidaan liittää tiedostoja. Yksittäisen tiedoston maksimikoko on 5 Mb.
Liitetiedostot voivat olla kuvia, Word ja Excel -tiedostoja sekä PDF-tiedostoja.

1. Voit lisätä liitteitä drag&dop -toiminnolla tai klikkaamalla VALITSE TÄSTÄ -linkkiä.
  2. Liitteen poistaminen tapahtuu tiedosto nimen vasemmalta puolelta painamalla kolmiviiva -ikonia. Voit ladata tiedoston suoraan omalle koneelle klikkaamalla tiedoston nimeä.

Huom! Projektikortin liitteet -osio on tarkoitettu liitteille projektinhallinnan ja sisäisen viestinnän kannalta. Ei ole suositeltavaa, että liitteet -osiota käytetään "tiedostopankkina".