Projektin perustietoihin voidaan määrittää liiketoiminta-ala. Liiketoiminta-ala on tuntiseurantaa varten annettu raportointiluokka. Tuntiraporteista voidaan seurata mm. tuntimerkintöjä määritettyjen liiketoiminta-alojen mukaisesti.

Liiketoiminta-alan määrittäminen asetuksiin

Liiketoiminta-alat määritetään asetuksien ja Tunnisteet ja luokittelutekijät kautta.

Liiketoiminta-ala määrittäminen projektin perustietoihin

Määritä projektille liiketoiminta-ala valitsemalla projekti ja paina projektin perustiedoissa Muokkaa -nappia. Valitse liiketoiminta-ala  ja paina Tallenna.

Tuntiraportti liiketoiminta-alojen mukaisesti

Taimerissa saadaan tuntiraportti liiketoiminta-alueiden mukaisesti.