Taimerilla saat kätevästi luotua projekteillesi niihin sopivia dokumentteja/lomakkeita. Voit räätälöidä itsellesi lomakkeen juuri tuon kyseisen tarpeen mukaisesti.

Ilmoita Taimerin asiakaspalveluun mikäli haluat ottaa Dokumentit-työkalun käyttöön niin aktivoimme sen teille. Tämän jälkeen määrittele halutuille käyttäjille/käyttäjäryhmille käyttöoikeudet Dokumentit-työkaluun.

Tämän jälkeen löydät Dokumentit-työkalun projektikortilta. Aloita luomalla Hallintapaneelissa dokumenttipohja, johon kokoat haluamaasi sisältöä.

Hallintapaneelissa paina "Luo uusi pohja" painiketta.

Seuraavaksi pääset kokoamaan sisältöä raahaamalla ja pudottamalla palikoita oikeasta valikosta vasempaan pohjaan.

Voit koota lomakkeestasi juuri sellaisen, kun kuhunkin käyttötarkoitukseen haluat. Tekstikenttä-palikka sisältää mahdollisuuden kuvan lisäyksestä dokumentille.

Voit määritellä dokumentille tyypin, joka helpottaa oikean dokumentin löytymistä listauksesta.

Tallenna dokumentti ja voit lisätä sen Hallintapaneelista projektille seuraavasti:

Valmista dokumenttia voi käyttää sisäisesti tai sen voi toimittaa asiakkaalle täytettäväksi.

Tallentamisen jälkeen dokumentti siirtyy projektikortin Dokumentit-listaukseen.

Kun alat täyttämään dokumenttia täyttöaste nousee täytön mukaan 25, 50, 75 tai 100%. Voit täyttää dokumenttia selaimella tai Tamerin iOS-applikaatiossa (Android tulossa). Pääset täyttämään dokumenttia klikkaamalla dokumentin nimen vasemmalla puolella olevaa kolmen pisteen symbolia.

Kun tallennat sisällön, täyttöaste päivittyy.

Kaikki tämä toimii kätevästi myös iOS-applikaatiossa.