Uutisvirta, projektiviestit sekä ryhmäviestit - kaikki nyt Taimerin Teamchatissa.

Olemme yhdistäneet kolme tärkeää kommunikointiominaisuutta yhteen helppokäyttöiseen työkaluun.

Etusivulta löydät Teamchat-ikkunan, jonka kautta viestit kätevästi projektityöryhmän tai manuaalisesti luotujen ryhmien kesken. Pääkäyttäjä määrittää asetuksista käyttäjän oikeuden nähdä Teamchat.

Uutiset

Uutiset-välilehteä voit käyttää koko organisaation uutisvirtana eli newsfeedina ja keskustelufoorumina. Uutisvirtaan pystyt lisäämään tekstiä, kuvia sekä kommentoimaan omia ja muiden feedejä. Omia feedejä pystyy muokkaamaan sekä poistamaan. Skrollaamalla pystyt selaamaan historiaa.

Projektit

Projektikeskustelut automatisoidusti. Projektit ilmestyvät välilehden alle automaattisesti, kun projekti on luotu ja olet tiimissä. Keskustelut poistuvat automaattisesti, kun projekti lukitaan. Näet siis projektin listauksesta kun sinut on valittu projektitiimiin.

VIIMEISIMMÄT - aikajärjestyksessä viimeisimmät keskustelut. Punainen pallero ja luku näyttää kuinka monta lukematonta viestiä sinulla on. Sinisestä ikonista näet projektitiimin sekä pystyt lisäämään ja poistamaan henkilöitä.

PROJEKTIT - kaikki projektisi listattuna. Näet asiakkaan, projektin nimen sekä kuinka monta keskustelua on käyty kyseisessä projektissa. Klikkaamalla riviä aukeaa projektikeskustelu.

Ryhmät

Keskusteluryhmien luonti on todella vaivatonta, valitse henkilöt ja nimeä ryhmä. Pystyt X-merkistä eroamaan ryhmästä.

Keskustelut näkyvät aikajärjestyksessä, viimeisimmät ylhäällä.

Teamchat projektikortilla

Teamchat toimii läpi ohjelman. Aina kun oikeassa yläkulmassa näkyy salama-ikoni, pystyt sitä klikkaamalla avaamaan Teamchat-ominaisuuden pop-up ikkunaan. Tässä esimerkissä ollaan projektikortissa. Kun avaat Teamchatin projektikortissa, on heti edessäsi kyseisen projektin keskustelu.
Projektiviestit mahdollistavat keskitetyn ja nopean kommunikointityökalun tiimien välillä.
Pystyt myös nopeasti sinistä ryhmä-ikonia klikkaamalla näkemään ja lisäämään tiimiläisiä.

Irrota Teamchat omaksi ikkunaksi

Jos haluat irrottaa Teamchat-ominaisuuden omaksi pop-up-ikkunaksi, onnistuu se helposti ikkunat-symbolia klikkaamalla.

Kun Teamchattiin tulee viestiä erillinen pop-up-ikkuna heiluu viestin merkiksi ja kiinnittää käyttäjän huomion. Huomioithan, että selainikkuna siirtää pop-up-ikkunan uudelle välilehdelle mikäli selain on koko näytön tilassa.

Ilmoitusviestit

Jos olet kirjautuneena Taimeriin, saat uudesta Teamchat viestistä ilmoituksen. Tarkista selaimesi ilmoitusasetukset, jos et saa ilmoitusviestejä.

Esimerkki ilmoitusviesteistä: