Laskutus-laatikko näyttää  yhteenvedon yrityksen laskutuksesta kuukausitasolla. Vuosilukua klikkaamalla voi palata edellisten vuosien laskutukseen.

Laskutus -laatikon sisältö

LASKUTETUT = laskutetut laskut
MAKSUPOSTIT = projektille syötetyt maksupostit/laskutusennusteet
OSTOLASKUT: hyväksytyt ostolaskut

SININEN HUUTOMERKKI = kuukaudessa on laskuttamattomia tunteja

HUOM! Painamalla yhden kuukauden lukua (laskutettu, maksupostit tai ostolaskut) aukeaa pop-up -ikkuna. Pop-up -ikkunassa on listattuna kyseisen kuukauden (laskutetut, maksupostit tai ostolaskut) kaikki laskut (laskunnumero, yritys, projekti ja summa).