Etusivun laatikoita voi sijoittaa käyttäjäkohtaisesti haluamaansa järjestykseen.

Laatikoiden siirtäminen on helppoa

1. Valitse laatikko jonka haluat siirtää ja klikkaa laatikon otsikointia.
  2. Siirrä laatikko haluamallesi kohdalla (harmaa tausta ilmestyy taustalle) ja irrota laatikko.
  3. Harmaa laatikko ja nuoli alaspäin kertoo, että laatikon voi siirtää kyseiselle paikalle.

Vinkki: Voit pienentää ja/tai suurentaa laatikoita laatikon otsikon vieressä olevasta harmaasta nuolesta.