Etusivun Kalenteri -laatikon kautta  voi  tehdä kalenteri- ja työaikamerkintöjä. Kalenteri-laatikossa on Kalenteri, Työajanseuranta ja Teamchat ominaisuudet. Sininen väri kertoo mikä ominaisuus on valittuna (aktiivisena).

Kalenteri ja työajanseuranta

Kalenteri- ja työaikamekinnän voi tehdä piirtämällä merkinnän kalenteriin. Tämä tapahtuu seuraavasti:

1. Klikkaa kalenteria ja siirrä hiirtä alaspäin
  2. Klikkaa uudestaan ja näytölle ilmestyy kalenteri/työaikamerkintä -laatikko.

Voit merkitä työaikaa myös yläpalkin Taimer kellon kautta. Paina START ja työaikakello lähtee päälle. Kello sammutetaan painamalla STOP, jonka jälkeen kohdistetaan työaika oikealle projektille.

Teamchat

Teamchatin voi irrottaa Kalenteri -laatikosta omaksi laatikoksi:

1. Valitse Teamchat
  2. Paina nuoli- ikonia. Teamchatin voi palauttaa takaisin Kalenteri -laatikkoon painamalla Teamchat -laatikossa olevaa nuolta.
  3. VINKKI: Klikkaamalla sinistä tuplalaatikko -ikonia, saat Teamchatin myös omaksi erilliseksi ikkunaksi. Irrotettu laatikko ”tärisee”, kun uusi viesti on saapunut. Viesti -ilmoitukset saa myös näytölle. Tarkista selaimesi Ilmoitukset-asetuksista, että toiminto on aktivoitu.