Aktiviteetit toimivat oivallisena lokina siitä mitä tulee tehdä seuraavaksi koskien asiakkuutta tai projektia. Voit luoda aktiviteetteja etusivulta, yrityskortilta ja projektikortilta.

Aktiviteetti -Asetukset

Ennen aktiviteettien käyttöä voit luoda ne aktiviteettitiedot mitkä omassa organisaatiossa on tärkeitä seurata.

Tämän voit tehdä:
Asetukset --> Yrityksen perustiedot --> Aktiviteettien tyypit

Aktiviteetti -laatikko

KAIKKI = Kaikki omat aktiviteetit
ASIAKAS = Kaikki omat asiakaskortille luodut aktiviteetit
PROJEKTI = Kaikki omat projektikortille luodut aktiviteetit

Värilaatikko kertoo kuinka monta päivää tehtävän määräaikaan on:
Punainen: Tehtävä erääntynyt tai suoritettava kuluvan päivän aikana.
Keltainen: Tehtävä on merkitty suoritettavaksi tulevaisuudessa.

Luku kertoo kuinka monta päivää kyseiseen tehtävään on aikaa tai kuinka monta päivää tehtävä on myöhässä (esim. -2).

Uuden aktiviteetin luonti Aktiviteetti -laatikon kautta:

• Plus-ikonista luot uuden aktiviteetin ja/tai muistutuksen.
  • Klikkaamalla aktiviteettisymbolin vasemmalta puolelta kolmea pistettä pystyt mm. Muokkaamaan tai Kuittaamaan aktiviteetin suoritetuksi.
  • Valitse kohdistatko muistutuksen/aktiviteetin asiakaskortille vai projektikortille. Jos jätät projektivalinnan tyhjäksi aktiviteetti kohdistuu asiakkuudelle.
  • Henkilöt -kenttään voit valita yhteyshenkilön. Huom. Voit myös lisätä yhteyshenkilön tätä kautta kirjoittamalle henkilön etunimen ja sukunimen
  • Käyttäjä -kenttään valitse työntekijä, jota aktiviteetti koskee
  • Eri otsikoilla voit erotella aktiviteetteja omiin ryhmiin yrityskortilla
  • Syötä päivämäärä jos haluat luoda muistutuksen ja valitse aktiviteetille tyyppi esim. Soitto, Tapaaminen, Sähköposti jne.
  • Tallenna muutokset

Voit myös tallentaa ko. aktiviteetin ja luoda uuden perään mikäli haluat kertoa Taimerille mitä juuri teit ja toisessa aktiviteetissa mitä tulet tekemään seuraavaksi.

Kun olet suorittanut aktiviteetin niin kuittaa aktiviteetti valmiiksi.

Aktiviteetin kuittaamisen jälkeen aktiviteetti poistuu etusivun aktiviteettilaatikosta. Aktiviteetti näkyy yritys- tai projektikortilla edelleen ja sen tila on kuittauksen jälkeen "Valmis".

Etusivulla aktiviteettilaatikossa päivää klikkaamalla saat suoraan muokattua muistutuksen ajankohtaa.

Aktiviteettien yleiskatsaus

Pääset seuraamaan aktiviteettitilannetta yleiskatsausnäkymässä valitsemalla Etusivulla Aktiviteetit -otsikkoa.

Näkymässä saat seurattua ajankohtaista tilannetta aktiviteettien määristä, niiden tilasta ja tyypistä esimerkiksi asiakkaittain tai käyttäjittäin.