1. Lisää uusi käyttäjä

Lisää uusia käyttäjiä asetuksien kautta:  Asetukset – Käyttäjät ja käyttäjäryhmät –  Käyttäjäoikeudet –  Lisää käyttäjä

Pääkäyttäjä voi lisätä uuden käyttäjän asetuksien kautta:

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Käyttäjät ja käyttäjäryhmät
  3. Valitse Käyttäjät
  4. Valitse Lisää käyttäjä -nappi ja syötä Käyttäjän perustiedot.

Kun käyttäjän perustiedot on syötetty paina TALLENNA. LÄHETÄ työntekijälle seuraavat tiedot sähköpostilla:

• Taimerin kirjautumissivun linkki (Yrityksen URL -tunnus)
  • Tunnus
  • Salasana

2. Lisää käyttäjäryhmät ja oikeudet käyttäjille

Käyttäjäryhmien kautta on helppo luoda ja hallinnoida käyttöoikeuksia:

1. Luo käyttäjäryhmiä valitsemalla Lisää ryhmä
  2. Kirjoita ryhmän nimi vapaaseen kenttään
  3. Valitse käyttäjät ryhmälle.

Muista Tallentaa muutokset!

3. Käyttöoikeuksien lisääminen käyttäjäryhmälle/käyttäjälle

Oikeuksia voi luoda käyttäjäkohtaisesti ja/tai käyttäjäryhmittäin:

1. Valitse käyttäjä tai käyttäjäryhmät.
  2. Klikkaamalla vihreästä plus -merkistä valitset aktiiviseksi kaikki oikeudet.
  3. Klikkaamalla Lisää valitut oikeudet lisäät valitsemalle käyttäjällä/käyttäjäryhmälle valitut oikeudet.

Muista Tallentaa muutokset!