Taimer ohjeet

Taimer ohjeet  löytyy Taimerin sinisen navigointikentän alareunasta sekä osoitteesta: https://intercom.help/taimer

Taimer Live Chat asiakaspalvelu:

Löydät Taimerin iloisen Live Chat asiakaspalvelutiimin klikkaamalla sinistä pallo -ikonia:

Jos sinulla tulee kysyttävää etkä löydä vastausta Taimerin ohjeista ole yhteydessä Taimerin asiakaspalvelutiimiin. Jotta saat yhteyden Taimerin asiakaspalveluun, tulee sinulla olla omissa tiedoissa sähköpostiosoite. Omiin asetuksiin pääset klikkaamalla ratas -ikonista, joka löytyy vasemman sivun alareunasta.

Pikatoiminnot

Mac:

1. Aktivoi kentät painamalla CMD + vasen hiiren nappi
  2. Tallenna muutokset painamalla CMD + S

PC

1. Aktivoi kentät painamalla CTRL + vasen hiiren nappi
  2. Tallenna muutokset painamalla CTRL + S