Miten aktivoin sovelluksen?

• Lataa ja avaa sovellus lukemalla QR-koodia, joka löytyy käyttäjän asetuksista. Avaa Taimer tietokoneeltasi, klikkaa nimeäsi sinisestä palkista (vasen yläreuna) ja osoita puhelinta QR-koodia kohti. Applikaatio latautuu ja aukeaa automaattisesti.
  • Manuaalinen aktivointi onnistuu syöttämällä Taimer Business -applikaatioon yrityksenne Taimer id:n, käyttäjätunnuksen sekä salasanan.

Mitä voi tehdä iOS -sovelluksella lataa iPhone sovellus tästä

• Työajanseuranta
  • Kalenteri
  • Käyttäjien tunti ja saldoseuranta
  • Matka- ja kululaskujen tekeminen
  • Matka- ja kululaskujen tarkistaminen, hyväksyminen, hylkääminen ja sähköpostiin lähettäminen
  • Asiakaslistaus ja muokkaus
  • Yhteyshenkilöt listaus ja muokkaus
  • Yhteyshenkilön lisäys
  • Projektien listaus, projektiraportti ja tuntiraportti
  • Projektien lisäys
  • Teamchat: uutiset, projektiviestintä ja ryhmä-chat

Mitä voi tehdä Android -sovelluksella lataa Android sovellus tästä

• Työajanseuranta
  • Käyttäjien tunti ja saldoseuranta
  • Matka- ja kululaskujen tekeminen