1. Asiakkaiden tuonti Taimeriin

Huom! Asiakas = Yritys

Yritystietojen tuonti tapahtuu asetuksien kautta:  Asetukset – Pääkäyttäjän työkalut – Asiakastietojen tuonti.

Taimerissa on selkeät ohjeet asiakastietojen tuontia varten.

Excel -tiedoton luonti: Yhdelle excel -tiedostolle tulee yksi yritystyyppi ja yksi vastuuhenkilö. Alla esimerkki:

2. Projektien tuonti Taimeriin

Projektien tuonti tapahtuu asetuksien kautta:  Asetukset – Pääkäyttäjän työkalut – Projektitietojen tuonti.

Taimerissa on selkeät ohjeet projektitietojen tuontia varten: