Yrityksesi koosta riippumatta e-lasku tehostaa taloushallinnon prosesseja merkittävästi ja lisäksi saavutat huomattavia kustannussäästöjä. Yhdellä e-laskusopimuksella tavoitat sekä yritykset että kaikkien pankkien henkilöasiakkaat.

Artikkeliluokitus

• Versiot: Free, Standard, Pro ja Pro+
  • Edellytykset: Pääkäyttäjänoikeudet

Perustietojen tarkistus

Jotta voi aktivoida e-laskut, pitää yrityksellä olla Nordean välittäjätunnus.

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Yrityksen perustiedot
  3. Valitse Osoitetiedot ja klikkaa Muokkaa

Kun tämä on tehty voitte siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Lisää tietoa verkkolaskutuksesta löydätte täältä .

E-laskun aktivointi asetuksissa

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Tilauksen hallinta ja lisäosat
  3. Valitse Nordea
  4. Täytä tiedot ja lisää tilinumero
  5. Valitse Tilaa

Huom!
Palvelun avaaminen  kestää 3-5 pankkipäivää. Nordea veloittaa antamasi tililtä webservice kanavan osallisuudesta 7,50eur/kk.

Kun e-lasku on aktivoitu, voit lähettää laskut suoraan Nordeaan.

Voit varmistaa veloitukset myös omasta pankista.

Laskun lähetys Nordeaan

1. Valitse Myyntilaskut
  2. Valitse kyseinen lasku tai laskut jonka haluat lähettää
  3. Paina Tulostus / Vienti ja valitse Lähetä Nordeaan

Jos haluat seurata mitä on lähtenyt e-laskuna ja ei, löydät tapahtumat Myyntilaskumoduulista ja klikkaamalla Laskutapahtumat.

Lisätietoa Nordean e-laskuista löydät täältä

HUOMIOT:

1. Lähetettävällä laskulla täytyy olla välittäjätunnuksena pankin välittäjätunnus. Esimerkiksi, jos asiakkaan vastaanottava operaattori on Maventa, pitää laskulla olla DABAFIHH ei 003721291126
  2. Laskun eräpäivä pitää olla vähintään kaksi arkipäivää, laskun lähettämisestä.