Laskuttaminen onnistuu nyt iPhone-älypuhelimella suoraan Taimerista. Enää ei tarvitse odottaa, että pääsee tietokoneen ääreen luomaan ja lähettämään asiakkaalleen laskun esiintymisestä, projektista tai tapaamisesta.

Mobiilin myyntilaskun luonti

• Käynnistä Taimer-applikaatio, klikkaa + ja valitse Myyntilasku
  • Valitse asiakas tai luo uusi asiakas
  • Anna laskulle rivit, määrät ja summat
  • Voit järjestellä valmiita rivejä
  • Anna laskutiedot, kuten maksuehdot ym.
  • Tallenna valmis lasku
  • Taimer kysyy haluatko lähettää luomasi laskun heti sähköpostitse
  • Tämä on mahdollista käyttämäsi laitteen sähköpostiohjelmalla
  • Lasku siirtyy odottaviin laskuihin, jonka voit käydä kuittaamassa lähetetyksi.