Myyntilaskun liitteet

Myyntilaskulle voidaan lisätä kuvatiedostoina liitteitä (.jpg ja .png) sekä pdf:inä. Liitteiden lisääminen laskulle tehdään myyntilaskun luonnin ja tallentamisen jälkeen.

1. Valitse Myyntilaskut
  2. Valitse myyntilasku, jolle haluat liitteitä ja paina klemmari -ikonista
  3. Lisää liitteet tiputtamalla tiedosto sille osoitetulle paikalle (Tiputa tähän) tai valitsemalla liite tietokoneen tiedostoista Valitse tästä -napista.

Huom! Mikäli Maventa -rajapinta on käytössä, laskunlähetyksen veloitus tapahtuu sivumäärän mukaisesti. Lue lisää täältä.