Taimerista voi lähettää myyntilaskuja verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä postilaskuna. Verkkolaskun lähetys vaatii laskutusoperaattorin (Maventa tai Ropo Capital) aktivoimisen pääkäyttäjän tunnuksilla. Lähetys tapahtuu aina sähköisesti.

Laskutusoperaattorin aktivoinnin jälkeen voit lähettää verkkolaskuja.
HUOM!
Tarkista, että yrityksen laskutustiedoissa on verkkolaskutustiedot syötettynä.

Myyntilaskun lähetys verkkolaskuna

Luo myyntilasku(t). Merkitse lasku/laskut, jotka haluat lähettää verkkolaskuna.

1. Valitse Tulostus/vienti -nappia
  2. Valitse Lähetä Maventa tai Lähetä Ropo Capital

Myyntilasku muuttuu automaattisesti vaaleanvihreäksi ”lähetetyksi”. Tämä tarkoittaa sitä, että lasku on lähetetty onnistuneesti. Ensimmäisten verkkolaskujen lähetyksen jälkeen käy tarkistamassa laskutusoperaattorin tilin kautta, että verkkolaskut ovat lähteneet onnistuneesti.

Salama -ikoni myyntilaskurivillä kertoo, että yrityksen tietoihin on lisätty verkkolaskutustiedot ja lasku lähetetään verkkolaskuna.

HUOM!
Jos asiakkaan tiedoissa ei ole verkkolaskutietoja, lähtee lasku paperisena asiakkaalle

Huom!
Sovi tilitoimiston kanssa miten myyntilaskut toimitetaan kirjanpitoon. Voit lähettää myyntilaskut sähköpostilla PDF -tiedostona:  Valitse halutut myyntilaskut, valitse Tulosta ja lähetä PDF -tiedosto tilitoimistoon sähköpostilla.