Tulosta myyntilasku Taimerista

1. Valitse Odottavat -välilehdeltä lasku / laskut.
  2. Paina Tulosta ja laskut tallentuvat koneellesi PDF -tiedostoksi tulostusta ja lkähetystä varten.
  3. Voit lähettää laskun joko sähköpostista PDF- tiedostona tai tulostaa myyntilaskun ja lähettää sen postitse.

Tulosta englanninkielinen lasku

Tulosta yksi myyntilasku:

1. Valitse Myyntilaskut -osio
  2. Valitse myyntilasku ja paina kolmipiste- ikonista
  3. Tulosta lasku -valinta tulostaa myyntilaskun suomen- ja ruotsinkielellä. Tulosta englanninkielinen lasku tulostaa laskun englanniksi.

Tulosta useampi myyntilasku:

1. Valitse Myyntilaskut ja Odottavat -välilehti.
  2. Valitse halutut myyntilaskut
  3. Paina Tulostus/vienti -nappia. Tulosta lasku valinta tulostaa myyntilaskun suomen- ja ruotsinkielellä. Tulosta englanninkielinen lasku tulostaa laskun englanniksi.