Oikeudet hyväksyä matka- ja kululaskuja

Pääkäyttäjä voi antaa oikeudet hyväksyä matka- ja kululaskuja asetuksien kautta: Asetukset | Käyttäjät ja käyttäjäryhmät | Oikeudet | Matkalaskut

Tämän jälkeen matka- ja kululaskuja voidaan hyväksyä joko Matkalaskut -sivulta, käyttäjän omalta etusivulta tai suoraan laskunäkymästä.

Matka- ja kululaskujen hyväksyntä tapahtuu Matkalaskut -sivulla

1. Valitse Matkalaskut vai Kululaskut ja tämän jälkeen valitse Avoimet tai Esilaskut tila.
  2. Valitse kaikki listan laskut painamalla vihreästä plus -ikonista
    Valitut laskut
  3. Paina Toiminnot ja valitse haluttu (Hyväksy / Hylkää) toimenpide valituille laskuille.

Kulu- ja matkalaskun hyväksyntä etusivulta

Voit hyväksyä kulu- ja matkalaskuja oman etusivun kautta:

1. Valitse Matkalaskut tai Kululaskut
  2. Valitse listalta haluttu kululasku, jonka haluta hyväksyä.
  3. Paina laskulla Hyväksy -nappia.

Kulu- ja matkalaskun hyväksyntä laskulta

1. Valitse lasku laskulistauksesta ja paina kolmipiste -ikonista
  2. Valitse Näytä
  3. Hyväksy lasku painamalla Hyväksy -nappia