Matkalaskun tekeminen on usein oma työtaakkansa, jolle varattu aika on pois muusta työstä. Taimerin GPS-seurantaa hyödyntävällä mobiilitoiminnolla teet matkalaskun muutamalla klikkauksella.

Mobiilin matkalaskun luonti

• Käynnistä Taimer-applikaatio, klikkaa + ja valitse Matka
  • Salli puhelimesi sijaintitoiminto aina, jotta applikaatio pystyy seuraamaan matkaasi silloinkin, kun olet poistunut itse applikaatiosta
  • Aloita matka
  • Voit tauottaa ja jatkaa matkaa
  • Lopeta matka
  • Tallenna
  • Valitse asiakas, projekit ja muut määritykset matkalaskulle
  • Tallenna.