Pääkäyttäjä määrittää asetuksien kautta jokaisen käyttäjän nimilyhenteen.

Jokaisessa kalenterimerkinnäsä on vasemmassa ylälaidassa kalenterimerkinnän omistajan/tekijän sekä osallistujien/kutsuttujen nimilyhenteet.

Lyhenne säännöt kalenterimerkinnässä:

Ensimmäinen lyhenne - On merkinnän tekijä ja sen omistaja.
Lyhenne vaalean harmaalla - Henkilö ei ole ragoinut kutsuun (hyväksytty/hylätty)
Lyhenne yliviivattu - Henkilö on hylännyt kalenterimerkinnän/-kutsun

Huom! Kun kalenterimerkintä hyväskytään, muuttuu kalenterin väri hyväksyjän asetuksien mukaiseksi väriksi. Kutsujan nimi on aina ensimmäisenä merkinnässä.