Mikäli yhteyshenkilö halutaan poistaa kokonaan yrityksen Taimerista sen tekee joko pääkäyttäjä tai käyttäjä/käyttäjäryhmä, jolle on annettu Pääkäyttäjäoikeudet.

Tämän oikeuden omaava käyttäjä siirtyy Henkilö -moduuliin ja klikkaa poistettavan käyttäjän kohdalla kolmen pisteen symbolia nimen vasemmalla puolella, joka antaa vaihtoehdot Näytä ja Poista. Klikataan Poista.

Ohjelma ilmoittaa vielä, että ko. henkilön poistaminen vaikuttaa mahdollisiin suhteisiin asiakastiedoissa ja projektitiedoissa. Suorita lopuksi valinta sen mukaan.

Hierarkia

Yhteyshenkilö hierarkia Taimerissa:
1.Henkilömoduuli
2.Yrityskortti
3.Projektikortti

Jos yhteyshenkilö poistetaan yrityskortilta katoaa yhteyshenkilö myös projekteilta ja Henkilömoduulista.

Vaikka yhteyshenkilöä ei näy tämän jälkeen Henkilömoduulissa, voidaan yhteyshenkilö kuitenkin lisätä samalle yrityskortilla uudestaan.

Tämä malli toimii vain yrityskortilta poistamisessa.

Yrityksen suhteet omaan yhtiöön

Jos yritys on lukittu. Yrityksen yhteyshenkilöt eivät näy Henkilömoduulissa, mutta ovat yrityskortilla.

Jos yrityksen suhde poistetaan omaan yhtiöön. Yhteyshenkilöt pysyvät yrityskortilta, mutta eivät näy Henkilömoduulissa.