Miten lisään yhteyshenkilön postituslistalle? Miten poistan yhteyshenkilön postituslistalta?

Yhteyshenkilön lisääminen postituslistalle

Voit lisätä yhden tai useamman yhteyshenkilön jo luodulle postituslistalle. Yhteyshenkilön lisääminen postituslistalle voidaan tehdä joko Henkilöt -sivun yhteyshenkilölistauksen kautta tai yhteyshenkilön oman perustieto -sivun kautta.

1. Lisää uusi yhteyshenkilö Henkilöt -sivun kautta:

1. Valitse yhteyshenkilöitä painamalla vihreästä plus -merkistä tai valitse yhteyshenkilöt listalta yksitellen.
  2. Valitse Toiminnot
  3. Valitse Lisää valitut postituslistalle
  4. Valitse listalta postituslista johon haluat yhteyshenkilön tai yhteyshenkilöt lisättävän
  5. Paina Tallenna

2. Lisää yhteyshenkilö postituslistalle perustieto -sivun kautta

1. Valitse yhteyshenkilö kolmipiste -ikonista ja paina Näytä
  2. Lisää postituslista
  3. Paina Tallenna

Poista yhteyshenkilö tai yhteyshenkilöt postituslistalta

Voit poistaa yhden tai useamman yhteyshenkilön postituslistalta. Yhteyshenkilön poistaminen postituslistalle voidaan tehdä joko Henkilöt -sivun yhteyshenkilölistauksen kautta tai yhteyshenkilön oman perustieto -sivun kautta.

1. Poista yhteyshenkilö Henkilöt -sivun kautta:

1. Valitse postituslistalta haluamasi postituslista.
  2. Valitse yhteyshenkilöitä painamalla vihreästä plus -merkistä tai valitse yhteyshenkilöt listalta yksitellen.
  3. Valitse Toiminnot
  4. Valitse Poista valitut postituslistalta
  5. Tarkista, että oikea postituslista on valittuna
  6. Paina Tallenna

2.  Poista yhteyshenkilö postituslistalle perustieto -sivun kautta

1. Valitse yhteyshenkilö kolmipiste -ikonista ja paina Näytä
  2. Poista postituslista
  3. Paina Tallenna