Henkilöt -moduulista hallinnoidaan asiakkaiden ja henkilökunnan yhteystietoja sekä postituslistoja.

Henkilöt -moduulin toiminnot:

1. Etsi kaikista kentistä -hakuominaisuudella voit hakea yhteyshenkilöitä esimerkiksi nimen, tittelin, aseman tai yrityksen pohjalta.

2. Toiminto -napit:

• Uusi yhteyshenkilö = Luo uusi yhteyshenkilö
  • Luo postituslista = Luo uusi postituslista (Valitse listalta yhteyshenkilöt, jotka haluat postituslistalle ja paina Luo postituslista- nappia).
  • Toiminnot -valikko = Lisää valitut postituslistalle, Poista valitut poistituslistalta, Poista postituslista, Lisää valituille tunniste. Poista postituslista -toiminto on ainoastaan aktiivisena, jos yhtään yhteyshenkilöä ei ole valittu listalta.

3. Valitse mitä listaa haluat hallinoida: Yhteyshenkilöt vai Henkilökunta

4. Paina vihreästä plus -merkistä jos haluat valita kaikki yhteyshenkilöt listalta.

5. Valitse postituslista -valikoista näet luodut postituslistat. Pääset hallinoimaan postituslistoja valitsemalla valikoista halutun postituslistan.

6. Henkilöt- sivun oikeassa reunassa on kolmiviiva -ikoni. Ikonia klikkaamalla voidaan määrittää mitkä sarakkeet näkyvät henkilölistauksessa.