Lisää uusia yhteyshenkilöitä Henkilöt -moduulin kautta.

Yhteyshenkilöt listaantuvat Henkilöt -moduuliin yrityskortteihin syötettyjen yhteyshenkilöiden pohjalta. Henkilöt -moduulissa voidaan lisätä uusia yhteyshenkilöitä asiakkaan yrityskortille ja samalla liittää yhteyshenkilö postituslistalle.

Vaihe 1:

Valitse Henkilöt -moduulista Yhteyshenkilöt välilehteä ja paina Uusi Yhteyhenkilö

Vaihe 2:

1. Täytä yhteyshenkilön perustiedot:
2. Valitse yhteyshenkilön suhde yritykseesi:

• Yritys = Asiakas vai
  • Toimittaja/Kumppani

3. Lisää halutessasi muistioita yhteyshenkilön perustietoihin.
4. Paina lopuksi Tallenna.

Uusi yhteyshenkilö löytyy nyt Yhteyshenkilöt -listalta. Voit lisätä yhteyshenkilön postituslistalle painamalla Muokkaa -nappia Tallennuksen jälkeen.  Katso seuraavaksi Vaihe 3 ohjeet.

Vaihe 3:

Voit lisätä yhteyshenkilön postituslistalle painamalla Muokkaa -nappia Tallennuksen jälkeen- Pääset yhteyshenkilön tietoihin myös Yhtewyshenkilöt -listan kautta painamalla kolmipiste -ikonia ja klikkaamalla Näytä -nappia.

1. Voit muokata ja lisätä tietoa yhteyshenkilön perustietoihin.
  2. Voit liittää yhteyshenkilön yhdelle tai useammalle postituslistalle sekä lisätä yhteyshenkilölle halutun / halutut tunnisteet.
  3. Voit halutessasi lisätä yhteyshenkilön tietoihin muistion / muistioita.
  4. Yhteyshenkilön tietoihin voidaan lisätä liitteitä (Kuva-, PDF-, Word- ja Excel -tiedostoja)