Projektitasojen määrittely ja muokkaus (Kanban-näkymä)

Pääkäyttäjä määrittää yrityksen myyntiputken tasot asetuksien kautta. Tasoja voi luoda 1 - 5 kpl per status ( Liidi, Tarjottu, Holdissa ja Käynnissä).

Vaihe 1: Valitse projektistatus

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Yrityksen perustiedot
  3. Valitse Projektitasojen määrittely
  4. Valitse  status (Liidi, Tarjottu, Holdissa tai Käynnissä) johon halutaan luoda tasoja.
  5. Valitse Muokkaa

Vaihe 2: Määritä projektille tasot

1. Valitse Lisää rivi
  2. Kirjoita riville haluttu

HUOM! Tason poistaminen

Taimer palauttaa kaikki poistetun tason projektit ensimmäiselle tasolle.

Vinkki, anna tasoille todennäköisyydet

Tarjottu -tason otsikoille voidaan kirjoittaa todennäköisyysprosentit. Näin saadaan tarkasteltua miten paljon tarjouksia/projekteja on tasottain ja millä todennäköisyydellä projektit toteutuvat

Projektit tarjottu tilassa ja tasojen otsikot (esimerkki)
Taso 1: Tarjous lähetetty 20%
Taso 2: Asiakas tavattu 50%
Taso 3: Jatkokeskustelut 80%
Taso 5: Sopimuskeskustelut 100%