Yrityksen perustiedot

1. Moduulikohtaiset asetukset: Käy tarkasti läpi Moduulikohtaiset asetukset
  2. Osoitetiedot: Syötä osoitetiedot
  3. Logo: Voit määrittää asetuksissa näkyykö yrityksen logo tulostuksissa (kustannuslaskelma, saatetekstit yms.) sekä Taimerin yläpalkissa.
  4. Pankktilit: Valitse oletustili numero 1 ja numero 2. Huom! Taimerissa voi olla vain kaksi oletustiliä. Pankkitilit määritetään myyntilaskulla eli mille tilille asiakas maksaa laskun.