Tässä artikkelissa näytämme miten yritysten ja projektien perustietoihin voidaan syöttää tunnisteita. Tunnisteiden avulla voidaan hakea/lajitella haluttuja projekteja ja yrityksiä tunnisteperusteisesti. Tunnisteet tulee määrittää Taimerin asetuksien kautta:
Asetukset – Tunnisteet ja luokittelutekijät.

• Tunnisteiden luonti
  • Tunnisteiden lisäys yritykskortille ja haku
  • Tunnisteiden lisäys projektikortille ja haku

Artikkeliluokitus

• Versiot: Business, Enterprise
  • Edellytykset: Pääkäyttäjän- sekä yritys- ja projektioikeudet

Tunnisteiden luonti

1. Luo tunnisteita plus -merkistä. Huom! Asiakkaiden tunnisteet ja Projektien tunnisteet ovat erikseen.
  2. Kirjoita haluamasi tunniste tyhjälle tekstikentälle
  3. Tunnisteita voidaan poistaa painamalla kolmipiste -ikonista.
  4. Tallenna muutokset

Tunnisteiden lisäys yrityksen perustietoihin ja
yrityksen haku yrityslistauksessa tunnisteilla

Lisää tunniste yritykselle:

Valitse yritys mihin haluat lisätä tunnisteita. Yrityksen perustietojen lopussa on kohta Tunniste. Tunniste -kohtaan voit lisätä haluamasi tunnisteet.

Yrityksien haku tunnisteilla:

1. Mene Yritykset -sivulle
  2. Kirjoita/valitse haluamasi tunnisteet

Tunnisteiden lisäys projektin perustietoihin ja
projektien haku projektilistauksessa tunnisteilla

Lisää tunniste projektille:

Valitse projekti mihin haluat lisätä tunnisteita. Projektin perustietojen lopussa on kohta Tunniste. Tunniste -kohtaan voit lisätä haluamasi tunnisteet.

Projektilistauksen haku tunnisteilla:

1. Mene Projektit -sivulle
  2. Kirjoita/valitse haluamasi tunnisteet