Tässä artikkelissa määritellään projektin perustietoihin Liiketoiminta-alueet. Liiketoiminta-alue on tuntiseurantaa varten annettu raportointiluokka. Tuntiraporteista voidaan seurata mm. tunteja määritettyjen liiketoiminta-alueen mukaisesti.

• Liiketoiminta-alueen määrittäminen asetuksissa
  • Liiketoiminta-alueen määrittäminen projektin perustietoihin
  • Tuntiraportti liiketoiminta-alueittain

Artikkeliluokitus

• Versiot: Business, Enterprise
  • Edellytykset: Pääkäyttäjän- ja projektioikeudet

Liiketoiminta-alueen määrittäminen asetuksissa

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Tunnisteet ja luokittelutekijät
  3. Valitse Muokkaa
  4. Valitse Liiketoiminta-alueet

Liiketoiminta-alueen määrittäminen projektin perustietoihin:

1. Valitse projekti ja paina Muokkaa projektin perustiedoista.
  2. Valitse liiketoiminta-alue projektille ja paina Tallenna.

Tuntiraportti liiketoiminta-alueittain:

1. Valitse Raportit
  2. Valitse Liiketoiminta-alue