Pääkäyttäjä voi lisätä ja poistaa lisenssejä, lisätä käyttäjiä ja hallinnoida lisäosia asetuksien kautta.
Asetukset – Tilauksen hallinta ja lisäosat – Käyttäjämäärä ja lisäosat.

Hallinnoi lisenssejä, käyttäjiä ja lisäosia

1. Lisenssien hallinnointi. Kuvan esimerkissä aktiivisia käyttäjiä on 12 kpl ja Taimer lisenssejä on ostettu 24 kpl. Laskutus tapahtuu 24 kpl lisenssien mukaisesti. Jos lisenssien määrä halutaan muuttaa 12 kpl, tulee kenttään muuttaa luku 12. Muista Tallentaa muutokset.
  2. Lisää uusi käyttä painamalla Lisää käyttäjä -nappia. Tämä nappi on aktiivisena jos vapaita linsessejä on saatavilla. Jos vapaita lisenssejä ei ole vapaina tulee lisenssimäärää nostaa viereisestä kentästä.
  3. Taimer kertoo nykyisen kuukausilaskutuksen sekä mikä on kuukausilaskutus muutoksen jälkeen. Tätä kautta voi hyvin tarkistaa kuukausilaskutuksen.
  4. Sininen -täppä kertoo, että kyseinen lisäosa on aktiivinen.
  5. Hinta -sarakkeesta nähdään lisäosan kuukausihinta per käyttäjä.
  6. Muista Tallentaa tehdyt muutokset.