Jos yritykselläsi on jo Leadfeeder -tili, voit synkronoida Leadfeederin Taimerin kanssa. Kaikki liidit tulevat automaattisesti Taimeriin Leadfeeder yritysryhmään.

Leadfeeder ja Taimer

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Leadfeeder
  3. Täytä Leadfeederista saamasi tiedot ja paina Tallenna

Mikä on Leadfeeder?

Leadfeeder on työkalu myyntiliidien hankintaan. Se on suunniteltu yrityksille jotka myyvät tuotteitaan toisille yrityksille (ei kuluttajille). Leadfeeder näyttää mitkä yritykset ovat vierailleet sivuillasi ja mitä he ovat siellä tehneet. Käyttöönotto vaatii vain sen, että sinulla on Google Analytics sivuilla.