Taimerin yksi ominaisuus on Tuoterekisteri, joka on aktivoitava Asetuksista käyttöön erikseen. Tämän jälkeen Tuoterekisterille annetaan käyttöoikeudet ja tuotteiden syöttö voi alkaa.

1. Tuoterekisterin aktivointi

Tuoterekisteri aktivoidaan Asetuksista ratassymbolista > Tilauksen hallinta ja lisäosat > Muokkaa, valitaan Tuoterekisteri aktiiviseksi ja Tallenna.

2. Tuoterekisteriin käyttöoikeudet

• Kun tuoterekisteri on aktivoitu annetaan käyttäjille käyttöoikeudet tuoterekisteriin oikeudet kohdasta: Käyttäjät ja käyttäjaryhmät > Oikeudet > Muokkaa > ja aivan sivun alalaidassa on Tuoterekisteri.
  • Syötetään kenttään haluttu käyttäjä tai käyttäjäryhmä ja Tallenna.
  • Nyt kun sivu päivitetään, Taimerin vasempaan siniseen navigointipalkkiin ilmestyy Tuoterekisteri.

3. Tuotteiden syöttö Taimeriin

Vaihe 1:  Tuotteiden syöttö tapahtuu Asetuksissa > Tuoterekisteri.

Vaihe 2: Lisätään tuoteryhmät

• Ensin lisätään tuoteryhmät, joka on pääkategoria esim. pientarvikkeet.
  • Lisää -painikkeesta saa lisää rivejä.
  • Muista tallentaa muutokset.

Vaihe 3: Lisätään tuotenimikkeet

• Tämän jälkeen lisätään Tuoteryhmän alle Tuotenimikkeet, jotka ovat pienempi kokonaisuus esim. ruuvi.
  • Nyt tallennuksen jälkeen on luotu tuoteryhmä, jonka alta löytyy tuotenimike.

Vaihe 4: Syötä tuotteet Taimeriin

• Kun tuoteryhmät ja tuotenimikkeet on syötetty asetuksiin, syötetään tuoterekisteriin tuotteet. Tämä tapahtuu Tuoterekisteri -ominaisuuden kautta.
  • Valitse Tuoterekisteri sinisestä navigointivalikosta.
  • Klikataan Muokkaa rekisteriä -painiketta ja tuoterivejä voidaan alkaa lisäämään. Aloitetaan tuotekoodista, nimi, ostohinta, myyntihinta ym. Lopuksi Tallenna.