Projektitietoja on erittäin helppo tuoda Taimeriin. Projektien tuonti tapahtuu asetuksien kautta:

1. Asetukset
  2. Pääkäyttäjän työkalut
  3. Projektitietojen tuonti.

Taimerissa on selkeät ohjeet projektitietojen tuontia varten:

HUOM! Lue tämä ennen projektitietojen tuontia:
Jos halutaan seurata toimialakohtaisesti esimerkiksi tunteja, tulee tässä vaiheessa määritellä Taimerin asetuksiin toimialat.

Kun määrittelet projektitietojen tuonnin mukana käyttäjiä projektille muista, että käyttäjä-ID täytetään tuontipohjaan ilman US-alkua eli vain numero ID:stä riittää.

Toimialan määrittäminen asetuksissa:

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Tunnisteet ja luokittelutekijät
  3. Valitse Muokkaa
  4. Valitse Osaamis- ja liiketoiminta-alueet