Oma profiili

Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä, jokaisen käyttäjän tulee käydä tarkistamassa/syöttämässä tiedot omaan profiiliin  Omat asetukset kautta.

Omat asetukset

Käyttäjä pääsee omiin asetuksiin klikkaamalla ratas -ikonia sinisen navigointipalikan alareunasta.

Vaihda salasana

• Salasana on hyv√§ vaihtaa ensimm√§isen kirjautumisen yhteydess√§, jos salasana on m√§√§ritetty ennakkoon.¬†
  • Taimer my√∂s suosittele salasanan vaihtoa tietyn v√§liajoin.

Valitse Omat asetukset osiosta Oma profiili:

1. Kalenterin alku- ja loppuaika: Määritä oman kalenterisi aikavälin näkymä.
  2. Kieli: Voit vaihtaa oman Taimerin kieltä. Vaihtoehdot ovat Suomi, Englanti ja Ruotsi.
  3. Email: Syötä oma sähköpostiosoite. Ilman sähköpostiosoitetta et voi saada esimerkiksi kalenterikutsuja.
  4. Profiilikuva: Lisää ja muokkaa omaa profiilikuvaasi