Office365 -kalenterin aktivointi tehdään käyttäjän asetuksista painamalla omaa nimeä sinisessä sivupalkissa tai asetuksista kohdasta Käyttäjän asetukset.

Lue nämä ennen Office365 -kalenterin ja Taimerin synkronointia

Office365 -kalenteriin tehdyt toistuvat kalenterimerkinnät tukevat vain näitä malleja:

• Yksi Taimer-kalenteri voidaan yhdistää yhden Office365 -kalenterin kanssa.
  • Taimerin pääkalenteri (Toimisto) synkronoidaan asetuksien kautta:  Asetukset — Omat asetukset  — Office365 -kalenteri.
  • Omat luodut kalenterit synkronoidaan kalenterimoduulin kautta.
  • Jos synkronointi tehdään esimerkiksi 24.2.2017, Taimer noutaa tämän päivän jälkeen tehdyt merkinnät Office365 -kalenterista.
  • Jos Office365 -kalenteri on henkilökohtaisia merkintöjä, myös nämä siirtyvät Taimeriin. Luo ensin henkilökohtainen kalenteri Taimerissa (Kalenteri) ja tämän jälkeen yhdistä Office365-kalenteri siihen.
  • Yli vuorokauden kestävät merkinnät eivät siirry Office365 -kalenterista Taimeriin.

Office365 -kalenterin aktivointi

1. Office365 -kalenteri aktivoiminen tehdään asetuksien kautta: Asetukset – Omat asetukset – Office365 -kalenteri – Kytke.
  2. Painamalla Kytke siirryt Office365:n sisäänkirjautumissivulle. Jos olet jo kirjautunut, ohjaa Office365 sinut suoraan seuraavaan vaiheeseen.
  3. Valitse Taimerin toimistokalenteri, johon haluat Office 365 -kalenterin synkronoituvan.

HUOM! Jos yhdistäminen ilmoittaa erroria, tyhjennä selaimen välimuisti ja yritä uudelleen.

Uuden kalenterin luonti ja synkronointi Office365 -kalenterin kanssa

Useamman kalenterin yhdistäminen tapahtuu Kalenteri -moduulin kautta

1. Luo uusi kalenteri tai paina luodun kalenterin nimeä.
  2. Muokkauslaatikossa on Office365 -kalenterivalinta. Valitse Office365 -kalenteri pudostusvalikosta oikea kalenteri ja paina Vie merkinnät.
  3. Tallenna muutokset painamalla Tallenna

Huom! Taimerin Toimistokalenteri on jaettu kaikille Taimer käyttäjille. Mikäli yhdistät henkilökohtaisen kalenterin Toimistokalenteriin, siirtyvät Office365 kalenterimerkinnät muiden nähtäväksi. Luo Taimerissa uusi kalenteri henkilökohtaisille merkinnöillä  ja tee yhdistäminen Office365 kalenterin kanssa.

Office365-kalenterimerkinnän toistuvuus:

Taimerissa voidaan tehdä kalenterimerkintöjä, jotka toistuvat:

• viikoittain (7 päivän välein)
  • kuukausittain (joka kuukauden 4. päivä) ja
  • vuosittain (joka helmikuun 23. päivä).

Office365 tehdyt toistuvat kalenterimerkinnät tukevat vain näitä malleja

HUOM!

• Office365 -kalenterin ja Taimerin välillä viive on noin 15 minuuttia.
  • Taimerissa toistuvat merkinnät ovat kokonaisuuksia. Jos poistat yhden toistuvan merkinnän, poistaa Taimer kaikki toistuvat merkinnät.
  • Tyhjennä selaimen välimuisti ja yritä uudelleen, jos yhdistäminen ilmoittaa "Error".
  • Kytkennän yhteydessäa aikaisemmat kalenterimerkinnät eivät siirry Taimeriin. Ainoastaan kytkennän jälkeen tehdyt merkinnät.
  • Yhtäjaksoisesti vuorokauden ylittävät merkinnät eivät siirry Officesta Taimeriin.
  • Kun vaihdat Office365 salasanan, tulee Taimer synkronointi tehdä uudestaan.