Google -kalenterin aktivointi tehdään käyttäjän asetuksista painamalla omaa nimeä sinisessä sivupalkissa tai asetuksista kohdasta Käyttäjän asetukset.

Lue nämä ennen Google -kalenterin ja Taimerin synkronointia

• Yksi Taimer-kalenteri voidaan synkronoida yhden Google -kalenterin kanssa.
  • Taimerin pääkalenteri (Toimisto) synkronoidaan asetuksien kautta:  Asetukset — Omat asetukset  — Google -kalenteri.
  • Omat luodut kalenterit synkronoidaan kalenterimoduulin kautta.
  • Ota huomioon, että seuraavat merkinnät eivät siirry Taimeriin, jos teet merkintöjä Google -kalenterin puolella:  Yli vuorokauden kestävät merkinnät eivät siirry Google -kalenterista Taimeriin, jotka eivät tue Taimerin toistuvuusmahdollisuuksia (päivittäin, viikoittain ja kuukausittain).

Aktivointi tapahtuu seuraavasti

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Omat asetukset
  3. Valitse Google kalenteri ja paina AUTENTIKOIDU TÄSTÄ
  4. Hyväksy Googlen käyttöehdot painamalla Allow
  5. Kopioi Googlen antama koodi (esimerkki: 4/qB0HPgzYHrpPd4W3A2U1t2W6JLxjHeLVD1zOI8R)
  6. Syötä kopioitu koodi Taimeriin aktivointikoodi -kenttään ja paina Kytke.
  7. Valitse Muokkaa
  8. Valitse Google kalenteri joka synkronoituu Taimer toimistokalenterin kanssa ja paina Vie merkinnät Google -kalenteriin.

Uuden kalenterin luonti ja synkronointi Google -kalenterin kanssa

1. Luo uusi kalenteri tai paina luodun kalenterin nimeä.
  2. Muokkauslaatikossa on Google -kalenterivalinta. Valitse Google -kalenteri pudostusvalikosta oikea kalenteri ja paina Vie merkinnät.
  3. Tallenna muutokset painamalla Tallenna

HUOM, Pystyt myös yhdistämään resurssointikalenterin Googlen kalenteriin. Yhdistäminen tapahtuu samanlailla kuin yksittäisen kalenterin yhdistäminen.

Ominaisuudet:

• Ainoastaan alitehtävä siirtyy Taimerista --> Google kalenteriin
  • Suunta on ainoastaan Taimerista --> Google kalenteriin. (Muokkaukset ja lisäykset Google kalenterin puolella ei siirry).
  • Google kalenterissa voi olla yksi kalenteri, joka on jaettu muiden henkilöiden kanssa
  • Taimer resurssointi kalenteri pitää yhdistää yhteen Google kalenteriin. Google kalenterissa ei saa olla muita Taimerin kalentereita yhdistettynä.