Käyttäjälle voidaan antaa oikeudet nähdä ja/tai muokata muiden käyttäjien tuntimerkintöjä sekä tuntisaldoja. Pääkäyttäjä voi asettaa kyseiset käyttöoikeudet asetuksien kautta.

Kyseisillä käyttöoikeuksilla Projektijohto ja Johto näkee kaikkien henkilöiden työaikamerkinnät sekä tuntisaldot. Lisäksi Johto pystyy muokkaamaan toisen käyttäjän tuntimerkintöjä.

• Voit valita näkyykö merkinnät kalenterissa käyttäjän värin vai projekti värin mukaisesti.
  • Poista käyttäjä näkyvistä klikkaamalla henkilönnimen vasemmalla puolella olevaa värilaatikkoa.
  • Valitse alasvetovalikosta henkilö ja paina plus -merkkiä. Näin käyttäjän merkinnät tulevat näkyviin työajanseurantakalenteriin.
  • Nimen perässä oleva luku kertoo tuntisaldo kertymän.
  • Johto -nimiseen käyttäjäryhmään kuuluvat pystyvät tämän lisäksi myös muokkaamaan muiden tuntimerkintöjä.