Taimerissa voidaan hallinoida ja muokata toisen työaikamerkintää, jos siihen on annettu oikeudet.

Kyseiset oikeudet luodaan asetuksien kautta: Asetukset – Käyttäjät ja käyttäjäryhmät – Oikeudet. Henkilölle ja/tai käyttäjäryhmälle tulee antaa oikeus kohdassa: Oikeus muokata toisen käyttäjän tuntimerkintöjä.

Työaikamerkintää voidaan hallinoida ja muokata Työaikakalenterin kautta.

1. Valitse työaikakalenteriin henkilö/henkilöt joiden työaikamerkintöjä haluat muokata.
  2. Valitse kalenterista oikea ajankohta.
  3. Valitse haluttu merkintä ja klikkaa merkinnästä.
  4. Tee työaikamerkintään tarvittavat muutokset ja paina Tallenna.

Huom!

• Jos tunnit on laskutettu ei tuntimerkintöjä voi muuttaa
  • Jos tunnit ovat lukitun kauden takana. Lue lisää  tästä >>