Taimerissa voidaan määrittää erittäin tarkasti käyttöoikeuksia eri raportteihin  käyttäjäryhmittäin tai käyttäjittäin.

Käyttöoikeudet raportteihin

Vasemmassa sarakkeessa on raporttioikeuden kuvaus. Esinkerkkikuvassa näkyy mille käyttäjäryhmälle oikeudet on määritetty.

Käyttöoikeuksia voidaan antaa käyttäjittäin tai käyttäjäryhmittäin.

HR-projektit

HR-projektit  tarkoittavat organisaation sisäisiä projekteja, joita voi esimerkiksi olla sairas- ja vuosilomat. HR-projektit syötetään asetuksiin seruaavaa polkua pitkin:  Asetukset – Yrityksen asetukset – Moduulikohtaiset asetukset – Raportit – HR-projektit