Asiakastyypit

Taimerissa voi helposti luoda omia asiakastyyppejä. Taimerissa on oletuksena seuraavat yritysryhmät: Liidi, Kumppani, Kylmä ja Asiakas.

Asiakas = Yritys

Yritysryhmiä voi hallinnoida (lisätä, poistaa ja muokata) asetuksien kautta:

1. Asetukset
  2. Ohjelman asetukset
  3. Yrityskortin asiakastyypit ja vapaakentät
  4. Valitse Muokkaa
  5. Määritä yritysryhmät

Deaful yritys

Määritä mihin ryhmään uusi asiakas automaattisesti menee kun se luodaan Taimeriin.

Deafult toimittaja

Määritä mihin asiakastyyppiin Toimittajat -kuuluvat. Toimittajat voi olla esim. alihankkija, toimittaja, ostopalvelujen tarjoaja.
Ostolaskuja luodessa manuaalisesti valitse Toimittaja -kenttään toimittajalistalta halutun toimittajan tiedot ostolaskulle.

Huom! Asiakasyritys voi kuulua useampaan asiastyyppiin esim Asiakas ja Toimittaja.

Yrityskortin vapaat kentät

Voit määrittää ja otsikoida yrituyskortin kolme vapaata kenttää.  Taimerissa on oletuksena seuraavat  kentät yrityskortilla: Email, Puhelin ja Www