Taimerissa on oletuksena projektistatukset: Sisäinen, Liidi, Tarjottu, Hold ja käynnissä.

Taimerin asetuksista voidaan myös itse määritellä projektintyypit yllämainittujen projektistatuksien lisäksi, joka helpottaa tuntiraporttien lajittelua. Projektityyppejä voi olla maksimissaan 4 kappaletta ja projektityypin nimi voi olla maksimissaan 8 merkkiä.

Projektintyyppejä voidaan luoda asetuksien kautta

1. Valitse Asetukset
  2. Valitse Projektin tyypit
  3. Paina Muokkaa ja Lisää projektin tyyppi. Tallenna muutokset.

Lisätyt projektin tyypit löytyvät projektin perustiedoista.

Projektin tyypit ovat yksi raportointiluokka ja vaikuttavat raportointiin.