Yleiset

• Sisäänkirjautuminen: Valitse kirjautumistapa henkilön valitseminen listalta vai tunnuksella. Lista näyttää organisaation kaikki käyttäjät allekkain ja kysyy salasanaa. Tunnuksella kirjaat tunnuksesi manuaalisesti, jolloin pystyt myös asettaa selaimen muistamaan sinut.
  • Kirjautumisen aikakatkaisu:  Kuinka monen sekunnin jälkeen taimer sulkeutuu automaattisesti. Oletuksena on 7200 sekuntia eli 2 tuntia.

Kalenteri

Mahdollisuus lisätä kalenterimerkinnästä tuntimerkintä:  Jos Mahdollisuus lisätä kalenterimerkinnästä tuntimerkintä -täppä on aktiivinen voi kalenterimerkinnästä tehdä suoraan työaikamerkinnän.

1. Valitse Kalenteri
  2. Valitse  kalenterimerkintä josta halutaan tehdä työaikamerkinnän
  3. Valitse Tee työaikamerkintä

Työajanseuranta

• Työaika päivässä: Työaika päivässä määritetään unteina, esimerkki 7,5
  • Maksimi työaika päivässä: Maksimi työaika määritetään tunteina, esimerkki 12
  • Tuntisaldo: Tuntisaldoa voidaan laskea kaikista merkinnlisät, vain kuluvan kuukauden merkinnöistä tai märätyn jaksotuksen mukaisesti
  • Tuntimerkintöjen tarkkuus (minuuteissa): Tämä määrittää kellonajan näkymän kalenterissa.

Projektit

Näytä kustannuslaskelman kohdistus projektikortilla: Kustannuslaskelma kohdistus näkymä projektikortin Toteutuneet kulut -osiossa.

Resursointi

• Jaa tehtävän tunnit päiville: Jakaa resursoidun tehtävän tunnit päiville.
  • Aktivoi alitehtävät: Kun Aktivoi alitehtävä -täppä on aktiivisena, voidaan projektille luoda alitehtäviä. Alitehtävä on työpäivän aikana tehtävä työsuorite. Alitehtäviä voidaan tehdä kalenterin tai projektin resurssoinnin kautta.
  • Laske lauantait resursoinnissa: Taimer ottaa huomioon  tuntisaldossa  lauantaipäivät.
  • Laske sunnuntait resursoinnissa: Taimer ottaa huomioon tuntisaldossa sunnuntaipäivät.
  • Aktivoi alitehtävien hyväksymisprosessi:
  • Kalenterituntien aloitusaika: Esimerkki 08:00:00
  • Kalenterituntien lopetusaika: Esimerkki 17:00:00
  • Aktivoi otsikoiden resursointi: Voit luoda otsikoita resurssointikalenterissa ja luoda tehtäviä otsikoiden alle.

Laskutus

• Oletus alv %:  Esimerkki 24.00 %
  • Oletus viivästyskorko: Esimerkki 11.00 %
  • Oletus huomautusaika: Esimerkki 7 päivää
  • Oletus maksuehto (pv): Esimerkki 14 päivää
  • Kansainväliset RF -viitteet: RF-viite on kansainvälinen viitenumero, joka nopeuttaa laskutustietojen välitystä ympäri maailmaa.
  • Ryhmittele rivit laskulla: Määritä minkä mukaan rivit ryhmittyvät laskulla; Työntekijöiden vai Työlajien mukaan.
  • Näytä myöhästyneet laskut: Taimer näyttää myöhästyneet laskut punaisena laskulistalla, jos tämä valinta on aktiivinen.
  • Laskutusalueet (pilkulla erotettuna): Määritä laskuasetuksiin laskutusalueet. Laskutusalueet ovat: FI,EU,NON EU