Uuden kululaskun luomisen yhteydessä tulee määrittää maksutapa. Maksutavat saadaan määritetty Taimeriin asetuksien kautta.

Maksutapojen määritys Taimeriin

Maksutavat määritetään Taimerin asetuksien kautta:  Asetukset – Ohjelman asetukset – Kululaskun maksutavat. Voit määrittää asetuksiin yleiset maksutavat sekä kohdistetut maksutavat.

Yleiset maksutavat kohdistuvat kaikkiin henkilöihin. Kohdistetussa maksutavassa voidaan kohdistaa tietty maksutapa esimerkiksi yrityksen kortti yhdelle tai useammalle henkilölle. Tällöin kyseinen maksutapa näkyy Taimerissa vain kohdistetuille henkilöille.

Yleiset maksutavat:

1. Valitse Lisää maksutapa
  2. Kirjoita kenttään maksutavat
  3. Paina Tallenna

Kohdistetut maksutavat:

1. Valitse Lisää maksutapa
  2. Kirjoita kenttää maksutapa ja paina kolmiviiva -ikonista
  3. Valitse Käyttäjät ja valitse listalta henkilöt joihin haluat kohdistaa kyseisen maksutavan.