Taimerissa pääkäyttäjä voi lähettää käyttäjälle linkin salasanan vaihtamista varten esimerkiksi tapauksessa, jossa salasana on unohtunut. Käyttäjä voi myös itse vaihtaa salasanansa ohjelman sisällä Omien asetusten kautta. Alla ohjeet molempiin tapauksiin.

1. Salasanan resetointi

Taimerin pääkäyttäjä voi asetuksien kautta määrittää käyttäjälle uuden salasanan: Asetukset – Käyttäjät ja käyttäjäryhmät – Käyttäjäoikeudet

1. Valitse käyttäjä ja paina kolmipiste -ikonista
  2. Valitse Salasanan vaihtaminen

Taimer lähettää käyttäjän käyttäjätietoihin asetettuun sähköpostiosoitteeseen linkin, josta pääsee syöttämään Taimerille uuden salasanan.

2. Omatoiminen salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa salasanan asetuksien kautta:

1. Klikkaa oma nimeä sinisestä palkista
  2. Valitse Omat asetukset osiosta Vaihda salasana.
  3. Syötä uusi salasana ja paina Tallenna

3. Salasanan vaihtaminen ja/tai päivitys manuaalisesti

Pääkäyttäjä voi vaihtaa käyttäjien salasanat manuaalisesti käyttäjän tietojen kautta.:

1. Asetukset
  2. Käyttäjät ja käyttäjäryhmät
  3. Valitse käyttäjä ja paina kolmipiste -ikkonista ja paina Muokkaa.
  4. Syötä salasana kenttiin Salasana ja Salasana uudelleen.
  5. Tallenna muutokset

Huom! Manuaalisesta salasanan vaihdosta ei lähe käyttäjälle sähköposti-ilmoitusta!